Rienaava sydän I

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän, lopeta
Etkö voi lakata
Mikset kuuntele minua
Et saa tehdä näin
Ei, tämä ei saa mennä näin
Älä sotke tätä
Ei, älä
Ole kiltti, ei tätä

Liian tärkeää, liian haurasta
Mikset opi vain pitämään
Miksi aina haluat lisää
Tämä on aivan liian tärkeää
En halua häntä menettää
En niin rakasta ystävää

Sydän ole kiltti, lopeta
Enhän saa niin pidellä ystävää
Kuin sinä haluaisit häntä pitää
En tahdo tätä kauneutta menettää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot