sinusta

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

siitä illasta niissä juhlissa
siihen iltaan sun käytävässä
ehkä mä rakastin sua koko ajan

jossain muodossa

taas mietin mitä olenkaan mennyt tekemään
ilta joka sekoitti mun pään, sekoitti sun pakan
en saa antaa tunteille valtaa

jos annan ne vievät mukanaan

ne luulee tietävänsä meistä kaiken
ne ei tiedä mitäään
pelastit mut kun mä en itse pysynyt pystyssä

maailman myrskyissä

istuit vieressä kun kerroin
maailma on julma
kuuntelit hiljaa kun sanoin
etten jaksa enää

kiitos ja anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot