Nimetön

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

Järki sanoo

juokse

Sydän vaikenee

Se ei haluaisi hetken päättyvän

Vaikka tietää sen sattuvan

Vielä

Hetki päättyy kyllä

Aikanaan

Silloin on jo myöhäistä

Sydän on jo mennyt paikoiltaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot