epäonnistunut?

Runoilija temi

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken...
 

Kurkotan taivaalle saadakseni kiinni tähdenlennosta,
joka kiitää ylitseni.
Vaikka kuinka yritän en saa otetta siitä,
vaan se pyyhkäisee korkealta ohitseni.
Polvistun maahan, painaen pääni polviini...
olen taas kerran epäonnistunut.

Kyyneleet alkavat tulvia silmistäni
valuen pitkin poskia valtoimenaan
putoillen raskaina maahan.

Nostan katseeni ylös kysyen miksi?
Tähdet tuikkivat kirkkaina sanomatta mitään.
Suljen silmäni niiden loisteelta
toivoen hiljaa että löytäisin viellä yhden,
joka pystyisi tarjoamaan minulle edes hieman onnea
tai ei niinkään onnea
vaan onnellisuutta,
onnistumista,
RAKKAUTTA.....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot