Sinä pysyt hiljaa

Runoilija sivaltaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me ei puhuta enää sinusta
ei tyhjästä paikasta makuuhuoneen nurkassa
ei sun viimeisistä tunneista
kun sä hengitit varoen
ei pienestä sydämestä joka naputti omaani tiuhempaan

ei siitä, ettet sä enää ole

Me ei puhuta surusta
ei kuumista kyynelistä paidankauluksessa
mä käännän pois katseen
se aika on ohi
aika sinun ja surun

sydän muistaa silti

sä olet raskas huokaus kun mä astun kynnyksen yli
sä olet mun märkivä silmäkulmani
sä olet kirvelevää kipua ja loputon rakkaus
mä olen sun anova katseesi

tunnen sinut vaikka et ole täällä
tunnen kaiken
kaikki on niin kesken vaikka aikaa annetiin tarpeeksi
mun rakkauteni,
se jäi kesken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeän koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot