Yhden suhteen loppu

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

mitä iloa on rakkaudesta
kun se tuntuu parhaimmalta
ja pahimmalta

juuri silloin
kun sen menettää

mitä tekee asunnolla
sohvalla
Arabian astiastolla

jos et sinä
ole niitä
kanssani jakamassa

Selite: 
Kirjoitettu muutama kuukausi sen jälkeen, kun monen vuoden suhde päättyi eroon. Yhdessä ei tullut mitään, eikä yksinkään ollut hyvä olla..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot