Perhoset unessa

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

miksi
mun pitää mennä

nyt ihastumaan

kun on niin paljon muutakin
mitä pitäisi

enkä uskalla sitä
tunnustaa kuin kaikille muille
paitsi sille
merkitsevälle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään tästä,
ja muistakin <:

niinpä... tuttujuttu!

 

Käyttäjän kaikki runot