Olisiko susta siihen?

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

mä muistan
kun näin sut ekan kerran
istuit toisella puolella
huonetta

ja näytit jotenkin
voimakkaalta
ja samalla
turvalliselta

jos mä en sittenkään
hae ihmistä
vaan turvaa

ja sitä

että sä kantaisit
mun maailman
silloin kun mä en sitä
itse jaksa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Turvaa varmaan monet, ehkä useimmat, hakevatkin. Se, millä annoksilla kokonaisuudessa on mitäkin, on sitten toinen juttu. Ihmistä ei voi käyttää pelkkään turvaan, kuitenkaan.

 

Käyttäjän kaikki runot