Varmistus

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun tähdet loistaa taivaalla
ja pakkanen alkaa kiristää
oletko vielä siinä?

Kun mua alkaa jännittää
ja pelottaa
kun alan epäillä ja sekoilla
oletko vielä siinä?

Kun sanon kyllä,
mutta tarkoitan ei
(tai toisinpäin)
oletko vielä siinä?

Kun multa loppuu sanat
enkä mä enää tiedä mitä sanoa
niin oletko vielä siinä?

Oletko?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot