Riko mua

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei ethän riko mua.
Ethän?

Mä en kestä mennä rikki enää.

Pliis, mä pyydän...
Siis älä riko mua.

Älä riko mua.

Enhän minäkään halua rikkoa sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot