Narsistin pauloissa

Runoilija Someday

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.8.2011
Viimeksi paikalla: 19.1.2021 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedät etten vahva ole,
kun sana sanalta sieluni myrkytät

Tyhjät lupaukset
veivät uskon huomiseen

Alistettu kulkemaan,
kuin mitään ei olisi ollutkaan

Mitä siitä jää?

Rikki revitty sielu
vain kova kuori vailla sisältöä

kuori, kuin kiveä,
joka kuitenkin särkyy,
kun hento tuuli puhaltaa

Kuinka sen teetkään,
kun varastat anteeksi?
Ovat lupaukset tehty rikottavaksi

Silti yhä uudelleen
anteeksi annan

ja yhä uudelleen itseni kadota annan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surun verhoama hyvin kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot