Kuiskaus tuulessa

Runoilija Someday

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.8.2011
Viimeksi paikalla: 19.1.2021 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kuuntelet tarkkaan
voit kuulla sen,
tuulen kuiskauksen hiljaisen

Se kertoo sulle tarinaa,
se vie sut toiseen maailmaan

Taivaalla tähdet tietää kaiken sen,
ne kertoo totuuden

Ei sua unohda koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot