Suruaika

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Et pysty sitä näkemään,
käsin koskettamaan.
Et pysty kuvaan vangitsemaan,
sanoin selittämään.

Se sinun täytyy itse kokea,
mikään lohduttava sana ei ole oikea.
Jokainen selviää tavallaan,
haavat paranee ajallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot