Kylmä vieras

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Rakensin eilen lumiukon ulos seurakseni,
tänään se oven takana kovaa koputteli.
"Päästä sie sishän, täällä on kova pakkanen",
tuumas kuuraukko ja oven aukaisen.

Tarjosin teetä ukolle ja laiton tulet takkaan,
istutin sohvalle ja annoin mukin kouraan.
Tuumasin, että taidan lähteä jo nukkumaan,
mutta ennenkuin ehdin sanoa huomenta,
oli ukko ehtinyt jo olohuoneen lattialle sulamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot