Lähden yksin tai yhdessä.

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Jos lähden ennen kuin sinä,
tulen tuulena kyyneleesi kuivaamaan.
Jos lähden ennen kuin sinä,
tulen uniisi kanssasi kulkemaan.

Jos lähdet ennen kuin minä,
kaikki sinusta minua muistuttaa.
Jos lähdet ennen kuin minä,
ilman sinua en eläisi uskaltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot