Arkipäivä

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Päivää, mitä saisi olla?
Tulisiko jotain muuta vielä?
Maksetaanko kortilla?
Vai kenties käteisellä?

Kiitos palautteesta,
autanko pakkaamaan?
Näin ole hyvä ja
tervetuloa uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot