ystävät

Runoilija BlackOrWhite

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12-14 vuotiaana rustattu :) Muutamia uusia myös joukos :)
 

Vaik ei kovin usein nähty nii oltii hyvii ystävii
mä pidin susta paljon eikä se tunne tuu koskaa hävii
vaikka meilläki niitä riitoja aina vähä välil tuli
nii aina jää pois rakkauden päältä suli
ja lämpö meijä sydämmis kohoo ku nasan raketti
ja mulle tää kaikki sulta on ku paras lahja paketti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot