Kiitos ja anteeksi

Runoilija Dottie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos,
kun tulit elämääni.
Kiitos,
kun jaksoit huomioida minua.

Anteeksi,
en kunnioittanut sinua tarpeeksi.
Anteeksi,
en huomannut että sinuun sattui.
Anteeksi,
en ollut tukenasi.

Mutta kiitos, ystäväni,
että pysyt edelleen rinnallani.

Selite: 
Klisee..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot