Voima

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 





Pieni kynttilänliekki,

lepattavakin,

arka,


ja pimeyden sydän on särkynyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, valo voittaa pimeyden, aina.
Vahva, kaunis runo.
Pienessä liekissä on suuri voima, koska se on valoa. Kauniisti kuvattu.

Herkän kaunista,pidän.

Pienin sanoin kerrottu runo, joka kasvaa suureksi, tärkeäksi. Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Laura Sinua varten 18.4.2024 4 Runo
Laura Me, jotka luulemme 10.4.2024 4 Runo
Laura Mitä osaisin 21.3.2024 3 Runo
Laura Älä toivo 9.3.2024 3 Runo
Laura Kaipaako meri 13.1.2024 5 Runo
Laura Helisee 5.12.2023 6 Runo
Laura Alku 16.9.2023 3 Runo
Laura Kaikella on aikansa 21.8.2022 5 Runo
Laura Voima 27.4.2022 5 Runo
Laura Ilo 30.3.2019 9 Runo