Syksy

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Syksyyn kesä nojautuu,
mut viel on elokuu,
hetket lämpimät viel tulevat,
auringon laskut ihanat,
tulet kynttilöihin palaavan,
kun pimeys valon syliinsä kaappaavan,
kuin rakastavaiset kohtaavan.

Selite: 
Syksykin on ihanaa aikaa.....,mut odotellaan viel sitä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Joka vuodenajassa on jotain kaunista
ja myös huonot puolensa.
Tunnelmallinen syysruno.

Kaunista
 

Käyttäjän kaikki runot