Ajankulku !

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Syksyinen sade kostea,
koski minun poskea,
siitä vieri kaulalleni,
samalla vei ajatukseni,
huomata sain ajan taas kulkeneen,
kesä taakse jääneen....lämpimien sateineen,
mutta kun pisarat nää tiivistyy,
niin hiutaleiksi ihaniksi ne kiteytyy,
niistä talvi syntyy. :)

Selite: 
Talvea odotellessa....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot