Läheisyys

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Poski poskea koskettaa
hymy hymyn saa
silmät toisensa kohtaa
syvällä sisällä leimahtaa
punan lämpimän poskille se saa
puna huulita huulin irtoaa
kun huulet huulia koskettaa
sydämmet lepattamaan saa
ajantajun katkeamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huulien lemmenleikkiä.
Hyvää syntymäpäivää!

Iästä viis! Koskaan ei ole liian vanha tuntemaan kuin teini :) Rakkaus on iätön. Hyvää syntymäpäivää hymyhuulelle!

Ihanan lempeä. ;)
 

Käyttäjän kaikki runot