Kaipuusta !

Runoilija Runouros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.1.2021 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1973

Tällaine harrastelija runojen saralla :)
 

Ilma vain kylmenee
toista kylkeä lämmintä kaipailee
jospa kohta sen rinnalle saisi
niin olo tämä helpottaisi
kun kultaansa rutistaa voisi
huolet samalla unohtaisi
lämpö vain olon valtaisi
voi kun hän vain jo tääl oisi
mut kylki viel hetken kylmenee......
ennenkuin rakas viereen tulee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaiholla terästetty runosi on toivoa täynnä, ja minä toivotan tässä ohessa hyvää syntymäpäivää

Kaunis jälleen ;)
 

Käyttäjän kaikki runot