Vahva mieli

Runoilija ristiretkeilijä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen runotyttö kokeilee siipiään runoilijana, esikuvanaan mm. A. W. Yrjänä.
 

Vahva mieli
sylkee pois kaiken pahan
kohauttaa olkiaan pahuudelle
tanssii sen yllä
itsevarmana

Rakastaa itseään
tuntee itsensä voittajaksi
näyttää keskisormea menneisyydelle
hohtaa omaa valoaan
kauniina

Hymyilee onnellisena
katselee maailmaa ylpeänä
alistumatta ilkeille äänille
pitää päänsä pystyssä
ansaittuaan sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot