Kaunein uneni

Runoilija tyttövaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka aamu haluan varmistuksen
siitä, että tämä on totta.

Tämän päivän olen nähnyt vain
kauneimmisa unissani, mutta nyt...
Koen sen oikeasti.

Näen valon, näen tulevaisuuden.

Mikä parasta:
Näen sinut, vierelläni.

Joka aamu, haluan herätä.
Haluan kohdata päivän,
haluan nähdä huomisen.

Vihdoin päivät tuntuvat hyvältä
ja huominen vielä paremmalta.

Selite: 
Joutunut käymään erilaisia henkisiätaisteluja koko elämänsä ajan ja nyt vihdoinkin voin sanoa olevani oikeasti onnellinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnittelen sinua ystäväni.

 

Käyttäjän kaikki runot