Onnellinen

Runoilija tyttövaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerrankin,
voin nähdä kaiken kauniimmin.
Kaiken minkä kadotin,
olen saanut takaisin.

Kerrankin voin hymyillä aidosti,
eikä minun tarvi tehdä sitä väkisin.

Kerrankin, tahdon nousta aamuisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä toi toivoa minulle huomiseen! Kerrassaan upea päivän piristys runo! Kiitos tästä

Tuli hyvä mieli tästä.

Lämpöisin ajatuksin epeli.

 

Käyttäjän kaikki runot