Loputon syksy

Runoilija tyttövaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lehdet tippuu kellastuu,
päivät lyhenee hämärtyy,
puut vaihtaa muotoaan,
on syksy tullut taas.

Pimeää, kylmää, mielen
se valloittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo "mielen se valloittaa" on minusta upea loppu runollesi!
Syksy on moni-ilmeinen, tosin loska ei ole kivaa.
Rakastan syksyä, värejä, hämäryyttä.

 

Käyttäjän kaikki runot