idiootti ku on

Runoilija afrikannorsu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

anteeks jos oon saatuttanu ,
anteeks jos oon ollu kusipää ,
anteeks jos ette jaksais katella mua ..
mutta mää nyt vaan oon tämmöne ..
saatte vihata ,
saatte puhua paskaa ,
saatte tehä iha mitä vaa ..
ei mikkää ennää tunnu miltää sen jäläkee ,
ku menettää kaks parhaimmista kavereista !

Selite: 
anteeks kaikest paskast
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivon,että kaikki olisi muuttunut paremmaksi.

Relationships are like glass. Sometimes it's better to leave them broken than try to hurt yourself putting it back together. ~Author Unknown

 

Käyttäjän kaikki runot