Koska mä saan olla onnellinen?

Runoilija H3NN1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

''No kyllä sä pärjäät,
mieti nyt mite hyvä pari ne on''

MIKS MÄ PÄRJÄISIN?!

1 vuosi on pitkä aika,
varsinkin RAKASTAA,
ihmistä joka ei edes huomaa.

JA SIT SÄ TUUT.
esität sitä viatonta,
kaikkitietävää.

JA PILAAT MUN ELÄMÄN HYMYLLÄS!
kaikki ihmiset puolellas.

''MÄHÄN SANOIN,
SE TYKKÄÄ SUSTA,
SE ON SUN''
Kannustusjoukot sun vieressä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viaton ja vahva.
Wau! Tykkäsin tästä.

Vau, vahva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot