et haluais tätä ittelleskää,.

Runoilija H3NN1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja sitten ne sanoo:
''tapa ittes''

Tyttö itkee illalla.
Hän ei tajua,
miks he tekevät tämän?

Hän vain haluaisi
lopettaa itkemisen
ja ehkä joku päivä

hän saisi hyväksynnän.

Selite: 
Ja sittenku tunteet purkaantuu, ne purkaantuu kunnolla :S
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita tässäkin..
"Ja kukaan ei kuitenkaan tiedä tai välitä" <- Tulee mieleen kun tämän lukee.
Upea! (;

 

Käyttäjän kaikki runot