Sattumaa alusta alkaen?

Runoilija Freda22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollaan kai nähty tähdenlentoja samaan aikaan,
suljetuin silmin toivottu tätä todeksi.
Törmätty tuntemattomina kadunkulmissa,
salaa hymyilty toisillemme.

Kirjoitettu miljoonia unelmia paperille,
satuihin haikeina uskottu.
Yksinäisinä iltoina itketty itsemme uneen,
nähty haavekuvia loppumattomasta rakkaudesta.

Polut tietämättämme yhdistäneet,
katsomme nyt toisiamme silmiin.
Tässä sadussa, loputtomassa unessa,
näemme pelkkiä vastauksia katseessamme.

Selite: 
Just for you.
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan kaunis.

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot