Punainen lumihanki

Runoilija kevät

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seisoin talvella pihalla,
ympärilläni lunta.
Se oli valkoista ja kiiltävää,
mutta vain hetken aikaa.

Otin lunta käteeni,
se ei ollut enää valkoista.
Katsoin ympärilleni ja huomasin,
seisoin punaisessa lumihangessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot