Kuunvalohuone

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 
sisälläni on huone
kuu paistaa sinne ihanasti sisään
hengitys on avain

hiljaiset säkenet virittävät pinnat hymyn kareisiin
avaruus yllättää

rauhan kyyhkynen laskeutuu

sydämeni ojentaa sinulle lämpimän käteni
lasken ankkurin ja asetun istumaan

joki lipuu vierelläni hiljaa

katson ulos

yö taikoo aamun


 




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kerrontaa, kuunvalo tekee hyvää, varmasti jokaiselle <3 
Lumoava nimi runollasi.
 

Käyttäjän kaikki runot