---

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 
olen sirpale lasia

iskun jälkeen yksin
kaukana kotoa

jos voisin
sulaisin

palaisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, on niin paljon poltettavaa tässä maailmasssa.
Onneksi Olkoon sankarille!
Voi että, riipaisee, mutta onneksi toivoa on.
Palaaminen on joskus vaikeaa, mutta ehkäpä
parasta, joten siitä vaan. Lasi on kaunista,
varsinkin sydämellä sulatettu.
 

Käyttäjän kaikki runot