Nimetön

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 

ilonvihreät niityt
kevyet varjot
ilmassa tuulen helma

pilvien lohdutus
maan armo
laventelinsininen ajatus

metsän reunassa huokaus:
´Vihdoinkin!´
kun lasken aseeni

rauhan notkelmassa
salainen ovi
hengityksen avaruus

rakkaus
mahdollisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pehmeä ja rauhallinen
rakkauden julistus :)

Lempeä ja harmoninen runo.

Todella kaunista

Rauhallinen runo, kuin poukama myrskyssä ja uusi mahdollisuus.

Unenomainen hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot