Nimetön

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 

Tule kanssamme tänne
tule tyynelle kirkkaalle lähteelle
tuikkeeksi tähtien kaarelle

Tule tänne missä sielumme kuulaassa pinnassa
kukin kuluva hetki läikähtää hiljaa
pohjalla lämmön ja varmuuden virta
syntyy salaperäisin värein

ylös
lävitsemme
kulkevat muistot

Kuvamme on kaunis
voit astua esiin

vapautesi valkoisen linnun
päästää ilolla lentoon
nauravin silmin
kukkivin käsin

pehmein painavin jaloin
astua sävelin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno runo..kovin on kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot