Nimetön

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 

Että minulla on lupa olla täällä
on ihme

että he antavat minulle avaimen
että heti kutsun tätä huonetta omakseni
että kukaan ei halua minulta mitään

se on ihme

että saan istua heidän vierellään
kulkea ja syödä heidän kanssaan
avautua ja sulkeutua
nähdä ja olla näkemättä
eikä kukaan ihastu eikä suutu

että Sinä olet äkkiä täällä
missä ei ollut yhtään mitään
minussa

että toivo voittaa pelon
yksinkertainen ilo panssarit ja linnoitukset
valo voimattomuuden

että sydän voi olla vankka kuin kallio

että sanat tulevat heti
kun olemme hiljaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa on hyvä olo. Tykkään! Laita sille nimi!
 

Käyttäjän kaikki runot