Nimetön

Runoilija Piikkiruusu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i tried so hard, to not walk away, when things dont go my way.
 

Taivaalle, pilviin,
> Sinun viimeinen matkasi yltää.
>
> Muistot rakkaat meille lohtua antaa,
> ne meitä jatkamaan pyytää.
>
> Siniseen, niin kauniiseen,
> meidän katseemme kohoaa,
> tahdon helpottaa ikävää,
> tätä tuskaa, tätä oloa pahaa.
>
> Sinä sanoisit;
> älä itke, ja hennosti hymyilisit.
> Sinä huolehtisit onko Minun hyvä nyt.
>
> Minä itkisin,
> niinkuin itken nyt.
>
> Surisin,
> matkasi on päättynyt.
>
> Pyytäisin,
> edes Hetki vielä.
>
> Huokaisen,
> enää vain muistot elää..
> Sydämemme tiellä..."

Selite: 
Olen miettinyt teitä. Teitä kaikkia jotka jo olette lähteneet elämästäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot