yön hetki

Runoilija wilima-58

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyile...naurunrypyt niin söpösii
 

yksin yötä kuuntelen
ääniä pimeydessä
ajatuksia yön sylissä
puristan tyynyn kainaloon
heikko tuoksahdus sinua
hiivit ajatuksiini
hymyilen yölle
ihana on pimeys
saa aistit valppaaksi
tunsin tuoksusi
leijailevat mietteeni
uniharson sisällä
hyvä olla
…..nukahdan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot