Syksyn lapsi

Runoilija äyriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on!
 

Luonto on niin kaunis.
Pihjalan punaiset marjat,
puissa kellastuneet lehdet.
Vaikka on viileää ja koleaa,
nautin syksystä,
sen väriloistosta.
Olenhan syksyn lapsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riemukkaan Hieno Syysruno.

... niin minäkin :)
Eli tykkään tästä!
ja kiitos Sinulle kommentistasi.

Mukava, hyvä runo : )
Kiitos sanoistasi : )

Tänään aurinko kultaa syksyisiä värejä.
Hyvää syntymäpäivää!

Hyvää syntymäpäivää

Kauniisti pienessä runossa kiteytetty syksy

Kauniisti kuvailet syksyä.
Mukavaa syntymäpäivää.

kaunis runo, minä yhdyn täysin syntymäaikaani myöten sanoihisi, kerroit ihanalla tavalla punaisista marjoista ja nautinnosta minkä tunnet, kauniisti sen teit, syysrunon

 

Käyttäjän kaikki runot