kiire.

Runoilija Murray

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 17:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.
Olen liian väsynyt,
aivan liian väsynyt.

Tee sitä ja tee tätä,
huomenna pitäisi olla valmis ja
älä missään tapauksessa unohda tätä!
kuolen varmasti huomenna,
joten mitä väliä kaikella on ?

ACE-estäjät,Kalsiumkanavansalpaajat,mistä te puhutte?
olen sekaisin,enkä edes tiedä nimeäni.
ketä edes kiinnostaa opiskella lääkehoitoa?

Lehdessä sanotaan nukkumisen olevan hyvästä,
milloinhan sitäkään kerkeän tekemään?
ehkä parin viikon kuluttua?

Tuomittuna kiireiden keskellä,
hukattuna paperipinon väliin,
tunnen hukkuvani.
Vai kuvittelenko vain?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot