Ilta jokainen

Runoilija Hakkyou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.1.2016 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä niin paljoa kun naama vaatisi ;) Kuinka voit elää yhtäaikaa menneisyydessä, tulevaisuudessa joka on nykyhetki?
 

Iltaisin kun tyynyyn painan pään,
ketään en vierrelläin mä nää.

Vaikka lämmön joskus tunnenkin,
kuin joku laittaisi kätensä käteeni.

Ehkä se haamukuva on vain menneisyyden,
tai jokin käsittämätön, koska tunnen sen.

Ehkä se on illuusio vain toiveiden,
parantumattomien haavojen.

Sitä tietää en ehkä koskaan saa,
ainut parannus et sen lämmön todeksi saan.

Selite: 
Taas yksi vähän hiomaton kirjotelma todellisuudesta. 29,08,2006
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis todella hieno :) ..Täältähän löytyy vielä näin ihania, kauniita ja koskettavia runoja :)
Lempikohtani ovat ehdottomasti:

"Ehkä se on illuusio toiveiden,
parantumattomien haavojen"

"Ehkä se haamukuva on vain menneisyyden,
tai jokin käsittämätön, koska tunnen sen."^
^ Ihana kohta.. Tuttu tunne ja jokainen tuntee sen joskus. (: Mahtava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot