Onni

Runoilija Hakkyou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.1.2016 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä niin paljoa kun naama vaatisi ;) Kuinka voit elää yhtäaikaa menneisyydessä, tulevaisuudessa joka on nykyhetki?
 

Onni ei ole sitä että rakastaa.
Onni ei ole sitä että sängyn jakaa saa.
Onni ei ole sitä että yhdessä asutaan.

Onni on sitä että yhdessä olla halutaan.
Onni on sitä että tunteet yhdessä jaetaan.
Onni on sitä että kaikki yhdessä koetaan.

Onnea ei voi saavuttaa kokematta mitään.
Onnea täytyy vaalia jos sen itsellään haluaa pitää.

Mutta onni voi olla yksisuuntaista,
koska kenen onni se siloin ois.

Koska

Selite: 
Taas yksi lonkalta heitetty pätkä. Ehkä onnellisuudelle mitä en ole oppinut ymmärtämään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuot esille, että runoissa voi tuoda esille elämän totuuksia, ei pelkkää onnea ja autuutta. Tykkäsin kovasti, runosi on oikea elämänviisaus. Menee suosikkeihin.

Tämä on niin täyttä totta. Tulee ajateltua itse joskus täysin samoja asioita.
Osu ja uppos, niin sanotusti. Hienoa, että näitä elämäntotuuksia muistetaan ja halutaan tuoda esille.
Ihanan kauniin realistista.

 

Käyttäjän kaikki runot