Sisimpäni

Runoilija Hakkyou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.1.2016 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä niin paljoa kun naama vaatisi ;) Kuinka voit elää yhtäaikaa menneisyydessä, tulevaisuudessa joka on nykyhetki?
 

Mä en tunne enää itseäni,
ehkä olen muuttunut sisältäni.

Koska jouduin asumaan tänne etelään,
pohjoisessa ei ollut töitä mitä tehdäkään.

Tiesinhän sen että ympäristö vaikuttaa ihmiseen,
mut luulin et voittaa voin sen muutoksen.

Mutta lopulta jouduin sen tunnustamaan,
en ole enää se joka maailmalla tunnetaan.

Muutokseni kiitos kuuluu ihmiselle,
jolle hyvästit jäi ja tuhos sisimpäni.

Mutta en hänelle koskaan voi vihainen siitä olla,
koska ihminen erehtyväinen ja julma voi olla.

Selite: 
Aika tökerö versio vielä, mutta yritän parannella sitä vielä joskus kun löydän oikeat sanat. 29,08,2006
Kategoria: 
 

Kommentit

niin sitä ihminen muuttuu....tiedän kokemuksesta

 

Käyttäjän kaikki runot