Kaipaus

Runoilija Hakkyou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.1.2016 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä niin paljoa kun naama vaatisi ;) Kuinka voit elää yhtäaikaa menneisyydessä, tulevaisuudessa joka on nykyhetki?
 

Kerran lämmön tunsin rinnallain,
kun hänet viereeni nukkumaan sain.

Lämpö säilyi vain hetkisen,
aamu vei mukanaan sen.

Mutta muistoissani lämpö säilyy ain,
eikä vuodet ole kuluttaneet lain.

Tuota lämpöä tuskin tuntea en enää saa,
mutta jaksaahan aurinkokin kuuta odottaa.

mutta toivo sykkii sisälläin,
antaa voiman jaksaa eteenpäin.

Jos joskus taas lämmön tuntee sais,
sen tahtoisin pitää vain omanain.

Tuo nainen niin ihmeellinen,
saa tulla luokseni lupaan sen.

En lupaa vaurautta en kunniaa,
vain itseni ja sua rakastaa.

Selite: 
Taas pikanen 2h raapustus kuorma-autoo ajellessa. Anteeksi jos riimittely ei toimi, yritän korjailla joskus ;) Toistakymmentä vuotta vanha ajatus tuli nyt sitten kirjotettua vihdoinkin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot