Ystävyyttäkö?

Runoilija 8408f13b25e5af02e2290f7cf213a895

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 8:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus
 

Valhettako vain,
sanasi ovat.

Petostako vain,
jokainen hymysi.

Katseesikaan ei paljasta,
puukkoa kädessäsi.

Hiljaa se painuu syvälle selkääni.

Selite: 
Jeps, olen saanut tarpeekseni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot