Sydänystävä

Runoilija runo64

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.2.2022 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1964

Unelmaksi tulet haaveena toteudut kaipuuna tunnut ja rakkautena koskettaisit sydäntäni.
 

Kuule ääneni
kuiskaukset
kun havisen vaahterassasi
kaukaisten tuulten lauluna.

Tunne hyväilyni
toivomustesi äärissä
ihollasi
kunnes haihdun pois heräviin aamuihin.

Elämä on satua
vaikka shakkilaudoilla sotilaat uhrataan

ja rauhalliseen uneen tuhkimotarinat vie
mikään ei ole enää yksinäistä

sillä

sinä olet minussa
minä sinussa
kuin sydän sydämessä

rakas
sydänystäväin ...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.
Hyvää syntymäpäivää sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot