pyhä yksinkertaisuus

Runoilija Pathetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haamusärkyjä ja piirtoheittimen lasisilmä. Ja se penkki nurkassa. Älä lyö.

Kukaan ei lue kuitenkaan.

Olen Lola. ja Hajalla. 
 

Yksinkertaisesti
lasilapsen hauraan läpikuultavat
tunteet särkyvät siinä missä posliiniastia
särkyy linoleummatolle.

ei se ole sinun surutyösi jäädä
siivoamaan jälkiä pahantekijä

mene pois

kyllä minut joku korjaa talteen.
Suudelmin rakentaa uudelleen.

Selite: 
Älä koskaan enää sano sanaakaan minulle ihmispuoli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen sirpaleinen tunne runossasi.

Niin särkyvää...

Voimakkaita tunnepurkauksia koskettavassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot