Kaurismäkeläiset

Runoilija Pathetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haamusärkyjä ja piirtoheittimen lasisilmä. Ja se penkki nurkassa. Älä lyö.

Kukaan ei lue kuitenkaan.

Olen Lola. ja Hajalla. 
 

Niinhän he aloittivat juhlansa
aikaisemmin
juurikin sillä Kaurismäkeläisellä
tavalla, joka on heille ominainen

Se ei vain ole ollut minun tapaistani,
ei enää aikoihin, sillä minä olen
aikuistunut, mutten vielä niin paljolti
että voisin kohottaa kuohuviinilasin
näiden keski-ikänsä ylittäneiden
kanssa

minulle joka kannan sisälläni
tulevaisuutta

ei ole sijaa juhlissa
paitsi nurkkapöydässä tarpeeksi
lähellä vessaa

mitä isommaksi tulen
sitä vähemmän enää ymmärrän
rappiosta
taiteesta
menneisyydestäni
itsestäni

minusta tulee viimeinkin perhonen

Selite: 
Raggarista raskaaksi ja siitä aikuiseksi aivan liian nopeasti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot