Ei sitä

Runoilija Pathetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haamusärkyjä ja piirtoheittimen lasisilmä. Ja se penkki nurkassa. Älä lyö.

Kukaan ei lue kuitenkaan.

Olen Lola. ja Hajalla. 
 

Ovatko sinun sanasi, sanavalintasi,
koskaan vääriä, tai epäsopivia?
Sinun tunnustuksesi, rakkautesi osoitus,
surujesi purkamiset tai ilojesi jakamiset.
Ovatko ne koskaan väärin sanottuja,
lausuttuja, kirjoitettuja, luettuja?
Voiko taidetta arvostella.
Sielulta sielulle. Haavoittuvaisia kumpainenkin
välikäsien kautta kosketeltuna, muunneltuna
haukuttuna, pilkattuna, parjattuna, hymykin
on lopulta suru.

Voiko taidetta arvostella?
Voiko oikeasti tyrmätä toisen
sielunmaiseman?
Syvimmät, synkimmät salaisuudet
ja lennokkaimmat unelmat.

Eikö?

sitähän minäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot